Masum Bayraktar Hoca Efendi'den İsmailağa Camiamız İle İlgili Açıklamalar | Fatih Medreseleri
Fatih Medreseleri

Masum Bayraktar Hoca Efendi’den İsmailağa Camiamız İle İlgili Açıklamalar

SORUN EFENDİ HAZRETLERİMİZİN USULÜYLE ÇÖZÜLEBİLİR

Her Cuma akşamı ekranlarımızdan siz kıymetli izleyicilerimizle buluşan ve dünyadaki özellikle ülkemizdeki sıkıntıların masaya yatırılıp Kur’an ve sünnet ölçülerinde değerlendirildiği Hasbihal Programında bu hafta masada İslam Aleminin en büyük sıkıntısı olan fitne konusu işlendi. Özellikle camiamız içinde kirli dış mihrakların tuzaklarına dikkat çekilirken programın onursal konuğu ve Fatih Medreseleri Genel Başkanı Masum Bayraktar Hoca Efendi, ülkemizdeki ve özellikle cemaatimiz içindeki sıkıntıların ancak Mahmut Efendi Hazretlerimizin bakış açışıyla ve kucaklayış usulüyle çözülebileceğini söyledi.

Yayına başladığı günden bu zamana kadar ele aldığı konularda ülkemizin ve dünya Müslümanlarının ufkunu açacak önemli ve tesirli programlarla devlet büyüklerimiz ve halkımızın önüne ciddi projelerin konulduğu Hasbihal Programının bu bölümünde Müslümanlar arasındaki en büyük kaos olan fitne konusu masaya yatırıldı.

MARİFET DERNEĞİ VE İSMAİLAĞA VAKFI’NA ÖNEMLİ TAVSİYELER

İzleyicilerimizin yine yoğun ilgi gösterdiği programda son zamanlarda bir takım kirli dış ve iç mihraklar tarafından aralarında fitne çıkarılmaya çalışılan Marifet derneğimiz, İsmailağa Vakfımız ve Devletimize önemli tavsiyeler vardı.

DEVLETİMİZ KÜLLİYEYE SAHİP ÇIKMALI

Manevi değerlerimizi korumaya çalışan Devletimizin medreselere karşı son derece hassas davranması gerektiğine vurgu yapan Hoca Efendi, Külliye yıkmak kimseye bir şey kazandırmaz dedi.

MARİFETTEKİ KARDEŞLERİMİZ DAHA YUMUŞAK OLMALI

Marifet Derneğindeki kardeşlerimizin Efendi Hazretlerimizin Hane-i Saadetlerinde ciddi ve büyük çalışmalara imza atıyorlar diyerek Hoca Efendi, ancak böyle durumlarda onlara yakışan yumuşak davranmaktır dedi.

FM TV ANA HABER HER GÜN 18.30’DA

www.fmtv.com.tr