Hocamız; Hayatımın En Mesut Günlerinden Bir Gün Geçirdim | Fatih Medreseleri
Fatih Medreseleri

Hocamız; Hayatımın En Mesut Günlerinden Bir Gün Geçirdim


Masum Bayraktar Hoca Efendi Hac ve Umre arkadaşlarının davetlerine icabet etti.

2014 yılında yapmış olduğu Hac vazifesinde kendisine eşlik eden arkadaşlarını teker teker ziyaret eden Hoca Efendi Sabah namazının ardından Medine Mescidinde vermiş olduğu Risale ve arapça dersinden sonra GürayÜrkmez’in kahvaltı davetine katıldı.

Bir çok esnaf ve sevenlerinin katıldığı kahvaltı programında Hoca Efendi’ye gerek ticaret ile gerek namaz ile alakalı sorular soran arkadaşlarımız maddi ve manevi dertlerini Hocamızla ile paylaşarak istişarelerde bulundular.

Hocamız Güray beyin davetinin ardından Arnavutköy’deki Hac ve Umre arkadaşı Nesil beyi ziyaret etti. Ziyaret sonrası ise “hayatımın en mesut günlerinden bir gün geçirdim” diyerek memnuniyeti dile getirdi.

Ardından Merter esnaflarından Mehmet beyin davetlisi olarak öğle yemeğine teşrif eden Hocamız esnaf arkadaşları ile hasbihalde bulundular.

Merter’den Bayrampaşada bulunan Ahmet, Haluk ve Bahattin Özkan beyefendileri ziyarette bulunan Hoca Efendi okumuş oldukları Hatmi Şerif’in duasını yaptılar.

Hocamız Yatsı namazını müteakiben yine Umre arkadaşlarından Şevket ve Cebrail beylerin daveti ile esnaf buluşma ve kaynaşma yemeğini iştirak etti.

Yaklaşık 200 esnaf kardeşimizin katıldığı toplantıda, yemek öncesi 1 ayet 1 hadis ışığında ticaret ve İslam anlayışı konularında tatmin ve yönlendirici sohbette bulunan Hocamız sohbetlerinin ardından dua yaptı.

Ziyaretler vesilesi ile bir çok Hac ve Umre arkadaşıyla bir araya gelen Hocamıza, bu ziyaretlerinde Yasin Ahmedoğlu Hocamız, Recep Konuk Hocamız ve Adem Konuk  ile Akın Sözen kardeşimiz eşlik ettiler.

Yorum yapın
    1. aslan yukar diyorki;

      alın sizlere örnek hoca 2014 yılı hac arkadaşlarının verdiği yemek doslukluk amaçlı olan hac kardeşler toplansınınıa arkaşlarını kırmadan daveti kabul eden fatih medreselerinin genel başkanı olan masum bayraktar hoca efendimizden bizleri kırmadığı için kendilerine teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

    2. serdal adalı diyorki;

      muhteşem organizeye sahipliik eden her kezden allahım razı olsun masum bayraktar hocamla olan hac bir harika allahım devamını nasip etsin amin.

    3. akın sözen diyorki;

      masum hocamla hac güzelliği anlatılmaz yaşanır.elhamdülillah.