1951 Senesinde 3 Zırhlı Tugayında Beraberdik
Efendi Hazretlerimizin (k.s.) askerlik arkdadaşı Giresunlu Ali Kalkan hoca Fatih Medreseleri’nde düzenlenen İhvan Buluşmasına katıldı.
Ali Kalkan hoca anlatıyor; “Muhterem misafirler! Ben 1951 senesinde Hoca Efendi ile 3 Zırhlı Tugayında görev yaptım. Orada camilerde beraber sohbetlere devam ettik. Dersler yapıyorduk.”
Benzer yazılar
Etiketler
Yorum yapın
isterdikki SULTANIMIZDA BU GÜZEL BERABERLİKTE GÖRELİM.KENDİSİ GELEMEDİ BAZI NEDENLERDEN DOLAYI AMA AYNI ÇATI ALTINDA SAVAŞAN DOSTUNU GENEDE GÖNDERDİ.BUDA FİTNEYE YETER ARTAR BİLE.
şu beraberliği bile kabul edemeyenler caddelere çıktınız millet bu cemaaT bir olmasındiye ama bu beraberliği isteyen ALLAHIMIZ bak gene önüne geçemediniz ALLAHIMIZ BİZİ GENE BEREABER EYLEDİ.
bunların işi bu yolu durdurmak ama bilmiyorlarki bu yolun sahibi ALLAHHHHHHHHHHHH.
ne oldu yolları çevirdiniz ama gönülleri çeviremediniz.allahın izniyle sayı masum hocam fizanda davety vers inan gene beni engellemeyessiniz.haberiniz olsun.bu tabloda herkese teter artar bile.
vallahi siz bu masum hocayla uğraşmanız bizlere hırs veriyorda haberiniz yok . sizi gidi zavallılar bunun hesabını ahirette nasıl verecek siniz bilemiyorum