Dünya'da Huzur İslam İktidarında | Fatih Medreseleri
Fatih Medreseleri

Dünya’da Huzur İslam İktidarında


Fatih Medreseleri Genel Başkanı Masum Bayraktar Hoca Efendi gündemle alakalı yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hoca Efendi şunları kaydetti; “Dikkat ederseniz yeryüzünde nerde zulüm nerde çile nerde yoksulluk varsa illa ucu Müslümanlara dokunuyor. Ecdat Osmanlı zamanında böyle bir şey yoktu. Çünkü o zaman İslam iktidarı vardı” dedi.

 

ZULMÜ DURDURAMAMAK ÇOK ACI

 

Dünyanın tam bir kaos ortamına sürüklendiğini söyleyen Hoca Efendi sözlerini şöyle sürdürdü; “Şu an yeryüzünde zulme dur diyecek bir güç yok. Gücü olan menfaat için gücünü kullanıyor. Gerçekten mazlumun elini kimse tutmuyor. Mevla bizlere İslam iktidarı ikram eylesin ki bu güçle masaya yumruğumuzu vurup yapılan zulümlere haksızlıklara dur diyelim. Ne kadar garip hallerdeyiz. 2012’nin ortasında putlara tapan zalimler Müslümanlara zulmediyor hem de en mübarek ayda Ramazan’da bunu yapıyorlar biz ise ellerimiz kollarımız bağlı sadece para yardımı gıda yardımı yapabiliyoruz. Kafamızı kaldırıp da ne oluyor burada deyip olaya yerinde anında müdahale edemiyoruz. İşte bundan dolayı bende çok müteessir oluyorum” dedi.


BU GÜÇ BİZ OLURUZ İNŞALLAH

Mevla Teala kulları arasında bu gücü bazen inananlara bazen de kafirlere verir diyen Hoca Efendi; “İnşallah  artık sıra Müslümanlarındır. Dünya ancak İslam iktidarıyla huzur bulur. İnşallah o güzel günleri de görür yaşarız bizde o gücün içinde oluruz” dedi.

 

İSLAM’DA ZULMÜN HER TÜRLÜSÜ HARAMDIR

Sözlerimiz yanlış anlaşılmasın diyen Hoca Efendi; “Biz burada birilerinden intikam almaktan falan bahsetmiyoruz. Yapılan haksızlıkları durdurabilmekten zulme müdahale etmekten bahsediyoruz. Dinimiz İslam ne Müslümana ne de kafire hiç kimseye hayvanlara bile zulme izin vermez. Rabbimiz bize bu güzellikleri ikram eylesin” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum yapın