

İsmailağa Cemaatinin önde gelen kurumlarından fatih medreseleri vakfında eğitim gören Kız talebelerin FMTV ekranlarında Kur’an-ı Kerim ve Hadis-i Şerif Okuması, Her Müslümanın bilmesi gereken 32 Farzı sayıp, Mahmut Efendi Hazretlerinin Sohbetlerinde buyurduğu sözleri seyircilere aktarak sunum yapması odatv, birgün gibi bir çok Sol Medya kuruluşlarının hedefi oldu. “Öğrenicilerin Dini eğitim almalarını Propaganda olarak takipçilerine aktaran sol Medya bu tavrı ile bir kez daha sözde laiklik kavramının arkasına saklanarak kirli propaganda ile din düşmanlığı yaptı. Minik talebelerin sunum yaptığı Programı gözyaşlarıyla izleyen binlerce kur’an sevdalısı FMTV seyircisinden destek gelirken, mütedeyyin, muhafazakar olan veya geçinen sağ medya kuruluşlarının kirli propagandaya sessiz kalması ise akıllarda soru işaretleri bırakarak kalpleri üzüntü oluşturdu.
İsmailağa Cemaatinin önde gelen kurumlarından fatih medreseleri vakfında eğitim gören Minik Kız talebeler 18.10.2016 Salı günü FMTV ekranlarında seyircileri gözyaşlarına boğan mükemmel bir sunum gerçekleştirdiler.
Yaşlarının küçük olmasına rağmen aldıkları kaliteli dini eğitim neticesinde Sunumlarında Ezbere Kur’an-ı Kerim, Hadis-i Şerif okuması,her Müslümanın küçük yaştan itibaren bilmesi gereken İmanın ve islam’ın şartlarını içeren 32 farzı sayması ve Ülkemizin en zor zamanlarında binlerce Hoca yetiştiren Mahmut Efendi Hazretlerinin Sohbetlerinde buyurduğu sözleri okumaları yüzde 99’u Müslüman olan halkımızı memnun ederken, laik geçinen, sözde özgürlükçü, bir takım ilkelerin ardına saklanan sol medya kuruluşlarının hedefi oldu.
Çocukların dini eğitim almasından rahatsız olan odatv, birgün gibi sol cenah laiklik kavramının ardına saklanıp “şeriat propagandası yapılıyor” manşetleri atarak Rabbimizin emirlerine olan şeriat hükümleri hakkında kirli bir propaganda içerisine girerek yine din düşmanlığı yaptı.
Verdikleri Milli ve manevi eğitim neticesinde vatanına, milletine, devletine ve islamiyete hayırlı binlerce İlim talebelesinin yetişmesinde emeği geçen cemaatlere, hocaefendilere, vakıf ve derneklere hadsizce “gericilik” yaftası yapıştırmaya çalışan din düşmanı, laik, sözde örgürlükçü sol medya kuruluşlarının yaptıkları kirli propaganda ile 15 temmuz’da işgalcilere karş imani birliktelik oluşturan halkımızı bölmeyi hedeflediği açık ve net görülüyor.
Küçük yaşta ahlaksız programların odağı yapılan, uygunsuz kıyafetler ile milyonların karşısında bale gibi sözde sosyal aktiviteler yaptırılan, eğlence programları için bir obje olarak kullanın kızları görmezden gelen aksine bu ahlaksız programlara alkış tutarak teşvikte bulunan laik ve sözde özgürlükçü geçinen sol medya kuruluşları ağız birliği yaparak Şeriat kavramı üzerinden mahalle baskısı oluşturmaya çalıştılar.
SAĞ MEDYA’NIN MUHAFAZAKARLIĞI SÖZDE Mİ KALDI?
Halkımız nezdinde kirli propagandaları ve mahalle baskıları başarı sağlayamayan din düşmanı sözde özgürlükçü medya’ya karşı muhafazakar ve mütedeyyin olan veya artık geçinen diye düşünülen medya kuruluşlarının sessiz kalması ise dikkatlerden kaçmayarak, “acaba şeriatçılık ile suçlanmaktan korkarak sol medyanın mahalle baskısına yenik mi düştüler” yorumlarına muhatap oldular.
Odatv, birgün, mynet gibi sitelerin din düşmanlığı yaptığı haberleri karşısında İslam’ın değerlerine, Medrese talebelerine ve bu değerlerin tavizsiz savunucusu olan FMTV’ye sahip çıkan aziz milletimize teşekkür eder, muhafazakar ve mütedeyyin medya kuruluşlarına ise “şeriatçılık damgası yeme korkusu” karşısında mahalle baskılarına aldırmayarak islami değerlere bir saldırı olduğunda birlik, beraberlik olmaya ve kuvvetli istişareler yapmaya davet ediyoruz.
VİDEO İÇİN;