Kutsal Topraklarda Haince Saldırı - Fatih Medreseleri | Fatih Medreseleri
Fatih Medreseleri

Kutsal Topraklarda Haince Saldırı


Kutsal Topraklarda Haince Saldırı

Fatih Medreseleri genel Başkanı Masum Bayraktar Hoca Efendi, Umre vazifesini ifa etmek için kalabalık bir kafile ile kutsal topraklara gitti. Hoca Efendi, yaşlılardan, kadınlardan ve çocuklardan oluşan bir kafile ile kâinatın kalbi olan ve Yüce Rabbimiz çok kıymet verdiği Mekke ve Medine şehirlerine kutlu bir vazifeyi ifa etmek için yola çıkmıştı. Her şey çok mükemmel geçiyordu. Tavafları ve sayları ile manevi atmosferi yüksek umreler ve ziyaretler gerçekleştirildi. Ancak küfrün ve fitnenin aktörleri olan hainler bu kez emin belde olan mübarek topraklarda kol geziyordu.

İslam ahlakından zerre nasibi olmayan sözde bir umreci bir grup, dün akşam 21:00 sularında Mekke’deki otel lobisinde Masum Bayraktar Hoca Efendiye ve kafilesine hunharca saldırdı. İnsanlıktan nasibini almamış bu hain grup, yaşlı, kadın ve çocuk demeden haince saldırarak, kafilede bulunanlara ağır hasar verdi. Olay sonunda başından, gözünden ve daha pek çok yerinden ağır yara alan umreciler, zor anlar yaşadılar. Tek maksadı kutsal topraklara gelerek sadece ibadet etmek olan Hoca Efendiye ve kafilesine yönelik bu saldırı girişiminin hangi amaca ve neye hizmet ettiğini anlamak mümkün değil.

Camiamızdan olduklarını iddia eden saldırgan grubun liderine ve üyelerine sormak lazım: “Acaba yaptığınız barbarlığın İslam’da yeri var mı? Yüce Rabbimizin ayetle emin belde kıldığı Mekke’de hem de üstüne üstlük haram kılınan bir ayda kan akıtmak, Müslümana yakışır mı?” Siz cevap veremeyebilirsiniz, biz cevaplayalım. Yaptığınız bu ve buna bezer tüm saldırılarınızın, ne İslam’da yeri vardır, ne de camiamıza yakışır bir yanı yoktur.

Kutsal topraklarda Müslüman kanı akıtarak İslam’a hizmet ettiğinizi zannediyorsanız, yanılıyorsunuz. Kafirler, dünya üzerinde küfrünü kusa kusa zalimlik yaparken siz zavallılar da Müslüman kanı akıtıyorsunuz. Rabbim sizleri ıslah etsin! Fitne ateşini körükleyip, saldırgan tutumlarınız Mevla katında bir gün karşılığını bulacaktır. Masumlara, kadın ve çocuklara kalkan o elleriniz mutlaka bir gün kuruyacaktır. Yaptığınız bu kalleşçe saldırılar, sanmayın ki camiamızın gerçek birlik ve beraberliğini bozacaktır. Yüce Rabbimiz kafirin ekmeğine yağ süren nice hainleri dünde bertaraf etti, bugünde bertaraf edecek inşallah! Zafer elbette ki halis iman sahiplerinin olacaktır.

Fatih Medreseleri Yazı İşleri Kurulu

Yorum yapın