2014 Emri Bil Maruf "Bolu" | Fatih Medreseleri
Fatih Medreseleri

2014 Emri Bil Maruf “Bolu”


Fatih Medreseleri olarak 2014 Emri Bil Maruf çalışmamız evvela Bolu ilçeleri Gerede, Dörtdivan, Yeniçağ da oldu.

2009’dan bu yana genel olarak her sene Mayıs ayında vazifeye çıkıyoruz. Çok şükür her sene kalite bir o kadar artıyor.

Bu sene çok bereketli geçti. Bizimle beraber olan arkadaşlar ile kapı kapı hiç bir kesimi ayırt etmeksizin, islamiyetin güzelliklerinden paylaştık, ama halkın zahiren baktığı hocam bu gençliğin hali ne olacak dedikleri ifadeye baktığımızda hiç uyuşmuyor.

Kalplerinde Mevla Teala’ya, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’e karşı çok güzel muhabbet var. Genel olarak halkımız çok iyi, ama evvela biz eğitimcilere ve anne babaya çok görevler düşüyor.

Herkes üstüne düşeni yapsa temennimiz çok daha iyi olacak. Bizlere öncü olup bu yüce vazife de bizleri koşturan çok kıymetli sevgili Hocama çok teşekkür ediyoruz. Rabbim Sultanımızı ve hocamızı başımızdan eksin etmesin. (Amin)

Yorum yapın